Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

εισροές και εκροές ... χρημάτων !


ΠΑΣΟΚ: Κάναμε έλεγχο και δεν προέκυψε εισροή χρημάτων
... κι ο Τσουκάτος ;

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

πρώτα αντλούν κεφάλαια ... και μετά αίμα !



τράπεζα: - θέλεις ένα δάνειο ;
θύμα: - θα πονέσω ;

Εντυπωσιακό ήταν το ενδιαφέρον των τραπεζών στην πρώτη στα χρονικά πράξη χορήγησης ρευστότητας για 12 μήνες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Σπεύδοντας να επωφεληθούν του χαμηλού επιτοκίου (1%), 1.121 τράπεζες (αριθμός ρεκόρ) άντλησαν 442,2 δισ. ευρώ - ποσό που με διαφορά είναι το υψηλότερο που έχει ποτέ χορηγήσει στην αγορά, μέσω μίας πράξης της, η ΕΚΤ.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

αυτός είναι ... πα - τέρας ! ! !

μητσοτάκης: Κώστα, παιδί μου ... αλήθεια μου επιτρέπεις να σε λέω παιδί μου ; ... ξέρεις πάντοτε σε θεωρούσα σαν γιο μου ... μα τί λέω ... παραπάνω κι από γιο μου !

κώστας: ευχαριστώ μπαμπά ... επίτιμε, εννοώ ...

μητσοτάκης: Λοιπόν, παιδί μου ... ήρθα σήμερα γιατί έχω ένα μεγάλο βάρος στην καρδιά ...

κώστας: [λές να μας λυπηθεί ο Θεός και να τον ... αποσύρει ; ...]

μητσοτάκης: παιδί μου, μετά τις εκλογές η καημένη η Ντορούλα δέχεται συνέχεια επιθέσεις από τους γνωστούς - άγνωστους αχρείους ... βέβαια η Μαρίκα μού 'τόχε πει ... να τους ξεπαστρέψω, όταν ήμουν πρωθυπουργός ... αλλά εγώ δεν την άκουσα τότε ... και τώρα ποιός την ακούει ... κάθε βράδυ στο κρεβάτι ... ξέρεις ... δεν μπορώ πια να κλείσω μάτι ...

κώστας: δύστυχε μπαμπά ! ...

μητσοτάκης: παιδί μου, ... ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπά η Ντορούλα ... προεκλογικά έδωσε όλον της τον εαυτό για σένα ... το ότι βέβαια δεν τα κατάφερες ήταν απλώς μια ευτυχής ... εννοούσα ατυχής, ατυχεστάτη συγκυρία ... πρέπει λοιπόν κι εσύ να της φερθείς σαν αδερφός ...

κώστας: δηλαδή, μπαμπά ;

μητσοτάκης: ε, να βρε κώστα μου, βρε παιδάκι μου ... πώς να στο πω ... πρέπει να ξεχωρίσεις το στάρι από την ήρα ... να την προφυλάξεις από τους αντιπάλους της ... δεν θα τολμούσα βεβαίως να σου υποδείξω να τους εξοντώσεις ... αλλά στο εύχομαι ! και τον Κυριάκο ... αυτό το παιδί πίνει νερό στο όνομά σου ... φέρσου του πιο ... πώς να το πω ... σαν μεγαλύτερος αδερφός ... δώστου εκεί καμιά "καρέκλα" ... να κάθεται !

κώστας: δηλαδή μπαμπά, μου ζητάς να κάνω ανασχηματισμό ; ... ποιους να βγάλω και ποιους να βάλω στη θέση τους ; ...

μητσοτάκης: ανασχηματισμό ! ... μα βρε παιδάκι μου, πώς το πήρες έτσι στραβά ... απλώς μικρές μεταβολές σου προτείνω ... να, να πούμε βάλε τον Κυριάκο στη θέση εκείνου εκεί του Χρηστομαρκογιαννάκη ... ξέρεις εκείνου του αποτυχημένου ... το είπε κι ο Κυριάκος προ ημερών ... εγώ δεν τούπα τίποτα του παιδιού ... μόνος του το σκέφτηκε ...

κώστας: ... τον Κυριάκο στη θέση του Χρηστομαρκογιαννάκη ...

μητσοτάκης: ... και την Ντορούλα βρε παιδάκι μου ... κουράστηκε πια μ' αυτό το κωλοϋπουργείο ...

κώστας: τί, η Ντόρα δεν θέλει άλλο το υπουργείο εξωτερικών ; ; ;

μητσοτάκης: η πατρίδα κώστα μου θέλει θυσίες ... πολλές φορές πρέπει να πνίγεις μέσα σου τα θέλω για να υπηρετήσεις καλύτερα τον λαό !

κώστας: ε, αυτό δεν το περίμενα ... να μου προτείνεις εσύ ο ίδιος να βγάλω την Ντόρα σου από το υπουργείο εξωτερικών ... αναθεωρώ αμέσως καθετί κακό που σκέφτηκα για σένα ... κάποιος μούχε πει παλιότερα πως ο μητσοτάκης παλεύει ανειδιοτελώς για το καλό της παράταξης κι εγώ τον είχα αμφισβητήσει ... δεν θυμάμαι ποιός ήταν ... μπαμπά, σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη ... όμως τη Ντόρα τί να την κάνω ;

μητσοτάκης: πρωθυπουργό !
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Εισηγήσεις για αλλαγές από Μητσοτάκη

πηγή: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1026207

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ντροπή δεν είναι να είσαι δουλέμπορος ... ντροπή είναι να σε λένε δουλέμπορο !


- ζεϊμπέκικα και κουμπαριές ... πρέπει να τα προσέχεις !


... το δουλεμπόριο η Τουρκιά καμάρι τόχει μέγα ...


... τους Ευρωπαίους, τους κουτούς, μπορεί να τους επνίξει ...


... το κύμα των μεταναστών, λαθραία στοιβαγμένων ...


... όμως εσύ αν θες καλά, με την Τουρκιά να τάχεις ...


... για τις δουλειές της τις κρυφές ...


... μην αναφέρεις κάτι !


Οι ενδείξεις ότι η αιφνίδια ασθένεια του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που παρουσιάσθηκε ως αιτία για την ακύρωση της έλευσής του στην Αθήνα για τα εγκαίνια του μουσείου Ακροπόλεως, ήταν μάλλον «διπλωματική», πυκνώνουν.


Σε εκτενή δημοσιεύματά τους τουρκικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα διπλωματικές πηγές της γείτονος, εικάζουν ότι οι λόγοι της ακύρωσης θα πρέπει να αναζητηθούν στις αναφορές στο ρόλο της Τουρκίας στη λαθρομετανάστευση, που περιελήφθησαν στο κείμενο συμπερασμάτων της ευρωπαϊκής Συνόδου και στη δήλωση του Ελληνα πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή ότι επρόκειτο στη συνάντησή του με τον κ. Ερντογάν να θέσει το θέμα των παραβιάσεων στο Αιγαίο.


Η ελληνική πλευρά, πάντως, αιφνιδιάσθηκε από την απόφαση του κ. Ερντογάν να μην έρθει στην Αθήνα, καθώς αυτή ανακοινώθηκε λίγες ώρες μόλις πριν την έναρξη της τελετής εγκαινίων. Το γεγονός ότι ακυρώθηκε συνολικά η έλευση της τουρκικής αντιπροσωπείας και δεν εκπροσωπήθηκε η Αγκυρα από κάποιον υπουργό για παράδειγμα, ο οποίος θα μπορούσε να έρθει αντί του κ. Ερντογάν, κάνει διπλωματικές πηγές ακόμα πιο επιφυλακτικές έναντι της υπέρτασης του Τούρκου πρωθυπουργού.


Στην ενόχληση που προκάλεσαν στην Αγκυρα τα δύο ζητήματα που αναφέρουμε πιο πάνω, αποδίδεται, εν πολλοίς, το νέο κρούσμα τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο, χθες, που εκδηλώθηκε με υπερπτήσεις πάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Σχηματισμός τεσσάρων αεροσκαφών F-4 παραβίασαν το FIR Αθηνών και στις 11.17 και 11.19 π.μ. αντίστοιχα, πέταξαν πάνω από τα δύο νησιά, σε ύψος 2.000 ποδών.


Την ίδια στιγμή, ο κ. Ερντογάν, σε συνάντηση που είχε χθες με τους πρέσβεις των χωρών - μελών της Ε.Ε. στην Τουρκία, εξέφρασε τη λύπη του για την εχθρότητα, με την οποία, όπως είπε, αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι τη διαδικασία για την ένταξη της Τουρκίας. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η συνεχής αμφισβήτηση του στάτους της Τουρκίας και οι προσπάθειες αυτό να τροποποιηθεί, παραβιάζουν τις υφιστάμενες συμφωνίες.


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

το μετέωρο βήμα ... του "Βήματος" !

- ποιός είπε ότι δεν ήρθε ο Ερδογάνος ;


... όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο ψεύδεται !


... ο Ερδογάνος ήρθε !


... και πού το ξέρω εγώ ;


... το έγραψε το Βήμα !

[κάνε κλικ στην εικόνα και διάβασε ... την είδηση !]

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΝΤΟΡΑ ... go home !

Τίναξε στον αέρα την υποτιθέμενη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, με την προχθεσινή απόφασή της να επιτρέψει στον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, τον υστερικό και προκλητικό ανθέλληνα Αντόνιο Μιλοσόσκι, να προσγειωθεί στις 27 Ιουνίου στην Κέρκυρα με κρατικό αεροσκάφος που φέρει την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Αιτία αυτής της στάσης της υπουργού Εξωτερικών είναι όχι μόνο οι απόψεις της στο θέμα αυτό, αλλά και η αγχώδης, απεγνωσμένη προσπάθειά της να ανακάμψει πολιτικά από την ανεπανόρθωτη πολιτική ζημιά που υπέστη με τους διαβόητους πλέον χειρισμούς της στο σκάνδαλο Siemens, που αντικειμενικά διευκόλυναν τη φυγή στο εξωτερικό του κατηγορούμενου Χρήστου Καραβέλα. Δικαίως τα πικραμένα στελέχη της ΝΔ καταλογίζουν στην Ντόρα Μπακογιάννη σημαντικό μερίδιο των ευθυνών για την ήττα του κόμματος στις ευρωεκλογές λόγω αυτής της στάσης της. Προκειμένου αυτό να μην αποβεί μοιραίο για τις πρωθυπουργικές φιλοδοξίες της, η Ντόρα αναζητεί στο εξωτερικό τα στηρίγματα που έχασε στο εσωτερικό και πασχίζει να πρωταγωνιστήσει πάση θυσία σε κάτι που θα την προβάλει.

Πολιτικός όμηρος ο πρωθυπουργός


του Γιώργου Δελαστίκ,

από το Έθνος

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

αν δεν μπορείς να τους πολεμήσεις ... τότε, ρίξτους !

Εκρηκτική όσο ποτέ είναι η ατμόσφαιρα στην Τεχεράνη, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν για έκτη συνεχόμενη ημέρα νέες διαδηλώσεις μεταρρυθμιστών παρά τη ρητή απαγόρευση που εξέδωσε το ιρανικό υπουργείο Εσωτερικών.




Στην Ουκρανία το κόλπο πέτυχε ...


στην Βενεζεούλα, πάλι, όχι ...


άρα οι πιθανότητες είναι ...


fifty - fifty !

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ποιός θα προλάβει ; ... ποιός ; ; ;

η Ντόρα ; ...

... ή ο Γιώργος ;

ποιός θα προλάβει ; πες μου ποιός ;

ανάδοχος να γίνει ...

της διπλανής "πατρίδας" ...

που λένε πως από παλιά ...

καταγωγή την έχει ...

και όνομα βασιλικό ...

κι ας γύριζε ο λαός της ...

στις στέπες του ψυχρού βορρά ...

ο Νίμιτς δεν το ξέρει ...

ή κι αν του τόπανε κι αυτό ...

καρφάκι δεν του μέλλει !
__________

αν δεν θέλεις να προλάβει η Ντόρα κάνε κλικ: www.noiazomai.net
αν δεν θέλεις να προλάβει ο Γιώργος ... απλώς δεν τον ψηφίζεις !

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

μήπως να έδιωχνες κι εκείνον ... τον Βουλγαράκη ; ; ;


«Ανάσα» από την αποχώρηση Ρουσόπουλου




... και τη να την κάνεις την ανάσα ...


... όταν ζεις μες την "μπόχα" ; ; ;

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ρίξτε τον πάση θυσία ... το αργότερο το φθινόπωρο !


απ' τον κόσμο της νύχτας ... και της πολιτικής !


αρχηγός : - πείτε μου βρε άχρηστοι ... γιατί δεν πέφτει ;


τσιράκια: - μα αφεντικό μεταχειριστήκαμε κάθε μέσο ... του βάλαμε φωτιές ... τον πνίξαμε στα σκάνδαλα ... τον απομονώσαμε από τους φίλους του ... εξεγέρθηκε εναντίον του το σύμπαν ... ψάξαμε για δοσίλογους ... τίποτα !


αρχηγός: - αυτά να τα πείτε αλλού ... εγώ θέλω να πέσει και θέλω να πέσει τώρα !


τσιράκια: - αφεντικό, υπομονή ... δεν αντέχει για πολύ ακόμα ... τον έχουμε ροκανίσει ...


αρχηγός: - ναι, αλλά πρέπει να φύγει απ' τη μέση σύντομα ... τελευταία διωρία ... το φθινόπωρο ... μην μας πάρουνε και χαμπάρι !


τσιράκια: - όσο γι' αυτό, μη σκας αφεντικό ... αυτοί και μπαμ να κάνει η μπόμπα, χαμπάρι δεν παίρνουνε !


αρχηγός: - η μπόμπα ; ... ποια μπόμπα ;


[... η συνέχεια το φθινόπωρο]

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ανήθικες προτάσεις ...

Ανήθικη πρόταση Α΄

Βρετανικό Μουσείο: - Αντώνη, να σου δανείσω τα γλυπτά για 3 μήνες κι εσύ να υπογράψεις το συμβόλαιο μεταβίβασής τους ;


Αντώνης: - Α, όλα κι όλα ... τα ίδια μου λέγανε και το '93, κι όταν υπέγραψα για τη "μεταβίβαση" της Γιουγκοσλαβίας, οι άλλοι ... κάναν την πάπια ...


Βρετανικό Μουσείο: - ... έχουμε και κάτι Αιγυπτιακά ...


Ανήθικη πρόταση Β΄


Ερντογάν: - Κώστα, σου δανείζω την Αμμόχωστο ... μου χαρίζεις την Κύπρο ;


Κώστας: - Ρε, Ταγίπ ... αφού τα είπαμε αυτά ... ο Τάσσος δεν ήθελε "δανεικά" ... ας τα βρουν τώρα ο Χριστόφιας με τον Ταλάτ ...


Ερντογάν: - αν σου δάνειζα με "χαμηλό επιτόκιο" ;


Κώστας: - ... Ταγίπ ...


Ερντογάν: ... αν σου δάνειζα τη Δυτική Θράκη ; ...


Κώστας: - ... το Αιγαίο δεν πωλείται !


Ερντογάν: ... το μισό ; ...


Ανήθικη πρόταση Γ΄

[δύο χρόνια μετά ...]


Ομπάμα: - Γιώργο, σου δάνεισα την Ελλάδα ! ... μου οφείλεις ...


Γιώργος: - Βεβαίως Πρόεδρε, ... έχουμε και λέμε ... το μισό Αιγαίο, τη Δυτική Θράκη, την Κύπρο ... να βάλω και λίγη Μακεδονία ;


Ομπάμα: - Άρχοντας αυτός ο Γιώργος ... άρχοντας ! Όχι σαν τον τσιφούτη τον Κώστα και τους ομοίους του ! ...

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ο Διαχειριστής ... της πολυκατοικίας !

ο Οκαταρινέτα αποφάσισε να δραματουργήσει ...
[τα πρόσωπα του δράματος: διαχειριστής - Καραμανλής / θυρωρός - Μανώλης / ένοικοι - Μαριέττα, Ντόρα, Αντώναρος, Προκόπης, Χρηστομαρκογιαννάκης / χωρίς δικαίωμα ψήφου - Κυριάκος, μικρός Νικόλας, Βαγγέλης]


Καραμανλής: συγκάτοικοι, συγκάλεσα την παρούσα γενική συνέλευση της πολυκατοικίας μας γιατί μετά τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του γείτονα Γιώργου τίθεται, έμμεσως πλην σαφώς, θέμα διαχείρισης ... θα πρέπει επομένως να επιλέξετε ... ή εμένα ή ... τον Μπαλαφούτη !


Μαριέττα: μα, κύριε διαχειριστά, άλλη πολυκατοικία εμείς ... άλλη οι άλλοι !


Καραμανλής: Αντώναρε, γράψε στα πρακτικά ... η πολυκατοικία μας αποφάσισε ... δεν έχει ανάγκη τους γειτόνους ... η πολυκατοικία μας έχει διαχειριστή !


Μανώλης: κύριε Μπαλαφούτη ... εννοώ πρόεδρε ... μήπως θα έπρεπε να εξετάσουμε την προσφορά του γείτονα διαχειριστή ... μήπως η άκαμπτη αυτή θέση μας είναι κάπως ... ακραία ;


Ντόρα: ακραία ; πώς ακραία, δηλαδή ; ... του γείτονα η πολυκατοικία είναι ακραία ... γωνία δεξιά ... εμείς είμαστε ακριβώς στο κέντρο του τετραγώνου ... γιατί να το κρύψομε άλλωστε ;


Μανώλης: φτυστή ο μπαμπάς της ...


Καραμανλής: Μανωλάκη, να λείπουν τα σχόλια για τους αξιότιμους ενοίκους της πολυκατοικίας μας ... εσύ, να κοιτάς τη δουλειά σου ... άντε μπράβο ... σηκώθηκαν κι οι θυρωροί ...


χειροκροτήματα από τη Ντόρα και τον Κυριάκο ...


Καραμανλής: ευχαριστώ, ευχαριστώ ... θεωρώ το θέμα γύρω από το πρόσωπο του διαχειριστού λήξαν ... και ως αυτεξούσιος και ακούραστος διαχειριστής ανακοινώνω τα μέτρα που προτίθεμαι άμεσα να πάρω για να ληθούν, άπαξ και διά παντός, τα χρόνια προβλήματα της πολυκατοικίας μας ...

[1ον] Χρηστομαρκογιαννάρα, εσύ θα μαζέψεις άμεσα τα "σκουπίδια", θα τα τοποθετήσεις προσεκτικά στους κάδους και θα τα "προωθήσεις" στη χωματερή ...


Χρηστομαρκογιαννάκης: μα ...


Καραμανλής: δεν θέλω μα ... είπα και εμίλησα ... ή εσύ ή τα τανκς ... ο Βαγγέλης εννοώ ... και συνεχίζω

[2ον] Μικρέ Νικόλα, εσύ θα φροντίσεις ν' αλλάξει αμέσως το άρθρο του καταστατικού της πολυκατοικίας "περί ευθύνης ... διαχειριστών" ... να μη λέει κι άλλος ότι βρωμάνε τα σιφώνια μας ...


Προκόπης: πρόεδρε, νομίζω πως αντιγράφουμε το πρόγραμμα των γειτόνων ... αυτό δεν είναι κάπως ακραίο ;


Καραμανλής: θα σου πω εγώ τί είναι ακραίο ... εσύ να μετακινηθείς στο διαμέρισμα του μικρού Νικόλα κι ο Βαγγέλης στο δικό σου ρετιρέ ...


Προκόπης: ... έσκασα ...





Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

αυτό που θέλει ο λαός ...

Καραμανλής: Κωστή, ξέρεις ότι σε εμπιστεύομαι ... το σκάφος βυθίζεται, αλλά πιστεύω πως ακόμα τίποτα δεν έχει χαθεί ... πρέπει ν' αφουγκραστούμε τα μηνύματα ... να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα ... πες μου, τί επιτέλους θέλει ο λαός ; τί είναι αυτό που ζητάει για να μας δώσει την νίκη ;

Χατζηδάκης: Πρόεδρε, να του μιλήσουμε για τις ιδιωτικοποιήσεις που κάναμε και για αυτές που ... σχεδιάζω !


Καραμανλής: μ,μ,μ, ... κάτι άλλο ;


Χατζηδάκης: ... να προσφέρουμε κι άλλα τζιπ ...


Καραμανλής: ... άλλο, άλλο ;


Χατζηδάκης: ... μήπως δάνεια ; ...


Καραμανλής: ... άλλο ;


Χατζηδάκης: ... να βάλουμε τον Παπαθανασίου να του μιλήσει για τη φορολογική μεταρρύθμιση ;


Καραμανλής: ... άσε, Κωστή, δεν είναι αυτό που θέλει ο λαός ... ξέρω κάποιον που θα μπορούσε να με συμβουλεύσει καλύτερα ... που πιστεύει σε μένα ... Προκόπη, μου φωνάζεις, σε παρακαλώ ... τη Ντόρα !

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

αναλύοντας το 4,35 % ...

Πρώτη η παραλία ...

... δεύτερο το Πα.Σό.Κ. !





Εγγεγραμμένοι: 9.995.992


Ενσωμάτωση: 100%


Ψήφισαν: 52,63 %


Άκυρα/Λευκά: 2,54 %




Πα.Σό.Κ 36,64 %


Ν.Δ. 32,29 %


Κ.Κ.Ε. 8,35 %


Λα.Ο.Σ, 7,15 %


Συ.Ριζ. Α. 4,70 %


Οικολόγοι Πράσινοι 3,49 %


Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ποιά Ευρώπη θέλεις ; ... ή μήπως δεν θέλεις ; ...


Θεοί ...

... αυτός ο Δίας !

... πρώτα την ερωτεύται ...

... ύστερα την κλέβει ...

... μετά τη βαριέται ...

... και την φορτώνει στις πλάτες μας ...

... τί να την κάνουμε, κύριε, εμείς την "γηραιά" ;

... ποιά "γηραιά" ; ...

... την ήπειρο ...

... την Ευρώπη, ντε ! ...

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

βαρίδια ... πράσινα και γαλάζια ...

ο λασπολόγος λέει :
[οιωνεί δημοτικό άσμα]

πότε θα κάνει ξαστεριά ...
... να καθαρίσει ο τόπος ...
... απ' τη σαβούρα ούλη ...
... χρυσή ...
... και πρώην θαλασσιά ...
... που η Παύλαινα σκεπάζει ...
... λες κι είναι κοπριά ...
..καλά να χωνευτεί !

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

"από μηχανής" ... κεραυνός ... και μάλιστα ... εν αιθρία ... !

Η ζώνη στην οποία κατέπεσε το αεροσκάφος προσδιορίστηκε 1.000 χιλιόμετρα από τις ακτές της Βραζιλίας και 2.000 χιλιόμετρα από την ακτές της Σενεγάλης.

... δηλαδή σχεδόν στο μέσον του Ατλαντικού !

θεωρίες συνομωσίας ...
*
- το αεροπλάνο που θα μπορούσε να πετάξει και μόνο με τις δύο από τις τέσσερις μηχανές εν λειτουργία ...

... που θα μπορούσε να επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση ακόμα και με μία μηχανή ...

... χτυπήθηκε, λέει, από κεραυνό ...

... πάνω απ' τα σύννεφα ...

... και μάλιστα τη στιγμή που δεν έχει ποτέ αναφερθεί πτώση αεροπλάνου εξ αιτίας κεραυνού !


... τί, σκατά, κεραυνός ήταν αυτός ; ...

... "από μηχανής" ;

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

γραφείον μεταναστεύσεως : "η Ντόρα" _ ΕΔΩ βίζες, πρασινες κάρτες, κάρτες ... διαφυγής ...


Αδειάζει Ντόρα ο Δένδιας για την «αναχώρηση» Καραβέλα ...





αυτό θα πεί "οικογένεια"


... όλοι για έναν ...


... και ένας για όλους !

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

... και με το Διάβολο ακόμα ... αρκεί να δω την Ντόρα μου ... πρωθυπουργό στη θέση του πρωθυπουργού !


Διαψεύδει το υπουργείο Δικαιοσύνης τις πληροφορίες που φέρουν τη Ν.Δ. να έχει «πριμοδοτηθεί» με 20 εκατομμύρια μάρκα από τα μαύρα ταμεία της Siemens, μέσω της εταιρείας Mayo, ενώ ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κων. Μητσοτάκης κάνει λόγο για άθλια προβοκάτσια.




Μαρίκα: - Άχρηστε, ανίκανε ...

Μητσοτάκης: - μα, Μαρίκα μου ...

Μαρίκα: - σιωπή ! πότε μωρέ τρισάθλιε θα κάνεις επιτέλους κάτι ;

Μητσοτάκης: - μα, Μαρίκα μου ...

Μαρίκα: - σκασμός, πότε μωρέ θα δω κι εγώ μιαν άσπρη μέρα ; ... με σένα που πήγα κι έμπλεξα ...

Μητσοτάκης: - ... μα, γιατί το λες αυτό, Μαρικάκι μου ;

Μαρίκα: - δεν αφήνεις τα ψόφια, ν' ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό ... πόσες φορές δεν σού 'χω πει, αχαΐρευτε, πως θέλω να δω τη Ντορούλα πρωθυπουργό ... κι εσύ, τί έκανες ; τίποτα !

Μητσοτάκης: - μα, Μαρίκα μου ... οι συγκυρίες, βλέπεις ...

Μαρίκα: - ποιες συγκυρίες και ξεσυγκυρίες βρε γεροξεκούτη ... πότε θα τον ρίξεις τον "μπούλη" ; Δεν σού 'πα να τον ρίξεις ;

Μητσοτάκης: - μα Μαρικάκι μου ... συμφωνήσαμε ... όταν χάσει, θα μας αδειάσει τη γωνιά ... δεν τά 'παμε αυτά ;

Μαρίκα: - τις συμφωνίες σου εγώ τις έχω γραμμένες ... Θέλω την Ντόρα πρωθυπουργό και την θέλω τώρα !

Μητσοτάκης: - μα, τί 'ναι αυτά που λες, βρε Μαρίκα ... τί θέλεις να κάνω δηλαδή ;

Μαρίκα: - να ξεσηκώσεις τον κόσμο, να κάψεις την Αθήνα, να προκαλέσεις σκάνδαλο ... αρκεί να δω το Ντορουλίνι μου πρωθυπουργό !

Μητσοτάκης: - ... αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, Μαρίκα ... μα, για στάσου ... τί είπες τώρα ;

Μαρίκα: - ... να κάψεις την Αθήνα ;

Μητσοτάκης: - όχι αυτό, το έκανε ο Αλαβάνος ... το άλλο ...

Μαρίκα: - να προκαλέσεις σκάνδαλο ; ...

Μητσοτάκης: - ... σκάνδαλο ! ... αυτό είναι ... θα προκαλέσω σκάνδαλο ...

Μαρίκα: - από σκάνδαλα, άλλο τίποτε ... οι παπαγάλοι όλο γι' αυτά μιλάνε !

Μητσοτάκης: - όχι, αυτά τα σκάνδαλα ... κάτι ποιο δυνατό ... μα πού τά 'χω βάλει ;

Μαρίκα: - τί ψάχνεις πάλι ; τα γυαλιά σου ; ... στο γραφείο τά 'χεις ...

Μητσοτάκης: - όχι τα γυαλιά μου ... κάπου είχα βάλει 20 εκατομμύρια ... μα πού τά 'χω βάλει ;

Μαρίκα: - α, καλά ... δεν θυμάσαι πλέον τίποτε, γεροπαραλυμένε ... για κοίτα στη σιφνιέρα, κάτω απ' το Mayo σου ...

Μητσοτάκης: - το μαγιώ μου ; α, καλά λες ... το Mayo μου ! Μαρίκα μου είσαι θησαυρός ! ... μα, πού τό 'βαλα πάλι ;

Μαρίκα: - το Mayo σου ;

Μητσοτάκης: - όχι το Mayo μου ... το τηλέφωνο του Μπόμπολα ... τού 'χω ΘΕΜΑ !