Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

μετά τον "γιαλαντζί Μεγαλέξανδρο" ... ζητείται "Ηρακλής" για ν' αντιμετωπίσει τη Λερναία Ύδρα της ελεύθερης οικονομίας ...

Κώστα, ...
θέλεις ν' αφήσεις όνομα, όπως ο θείος σου ; ...
κρατικοποίησε, τώρα, την ιδιωτική ... αθλιότητα
δώσε, τώρα, πίσω στους πολίτες τη χαμένη τους αξιοπρέπεια ...
... η ευρωπαϊκή "τρομοκρατία" δεν μπορεί πια ν' αποτελεί άλλοθι ...
ο Οκαταρινέτα ... αυτοπροσώπως !
Την υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης για την στήριξη του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας ζητούν οι εργαζόμενοι της πρώην επιχείρησης "Λαναράς" που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομίας. Οι εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους τέσσερις μήνες, διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των υπολοίπων 16 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπει το σχέδιο βιωσιμότητας της επιχείρησης, στο πλαίσιο εφαρμογής των δεσμεύσεων της κυβέρνησης.
Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι ζητούν να έχουν συνάντηση με το Υπουργό Οικονομίας, προκειμένου να του εκθέσουν τα αιτήματά τους και να λάβουν απαντήσεις για τα βιοποριστικά προβλήματα που έχουν.
Μάλιστα, οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το υπουργείο για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της κλωστοϋφαντουργίας, τα οποία έχουν οξυνθεί λόγω και της διεθνούς κρίσης.
τώρα δεν ξέρω αν οι "μαζικές εξαγορές" και τα "μεγαλεπίβολα σχέδια" σου θυμίζουν κάποιον άλλο ... αλλά εμένα μου θυμίζουν ...
... κατακαημένη "Ολυμπιακίτσα" μας ...
«Τίτλοι τέλους» για το επιχειρηματικό «είδωλο» του sir Thomas, που θριάμβευσε κατά την περίοδο της χρηματιστηριακής έκρηξης 1999 - 2000 και ξεχώρισε για τις μαζικές εξαγορές αλλά και για τα μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία ωστόσο ποτέ δεν υλοποιήθηκαν.