Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

μπράβο Γιωργάκη ... είσαι καλό παιντί !


Οκαταρινέτα: μπράβο επιτυχία, μπράβο δόξα ... έ ρε γλέντια ...


Μπελατσιτσίξ: ... και τί γιορτάζουμε ; ...


Οκαταρινέτα: ... τα μπράβο και τα ζήτω που εισέπραξε ο Γιώργος από τους ΔουΝουΤούδες, στο Όσλο ...


Μπελατσιτσίξ: ... δεν ξέρω για τα μπράβο ... ξέρω πως το μόνο που εισέπραξε είναι ένα γιγαντιαίο δάνειο ... που μας αλυσοδένει για τις επόμενες ... μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, επτά, οκτώ, εννιά, δέκα γενιές ...


Οκαταρινέτα: ... μπράβο Μπελατσιτσίξ ... ξέρεις να μετράς έως το δέκα ...


Μπελατσιτσίξ: ... είδες λοιπόν ; ... δεν είναι μόνο ο Γιώργος ... εισπράτω κι εγώ, που και που τα μπράβο μου ... είμαι κι εγώ καλό παιντί !


Έπαινοι και συστάσεις για την Ελλάδα

Έχοντας εισπράξει θετικά σχόλια για την πορεία της προσπάθειας δημοσιονομικής εξυγίανσης στο πλαίσιο και στο περιθώριο της συνδιάσκεψης Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που πραγματοποιήθηκε στο Οσλο, ο κ. Γ. Παπανδρέου επεσήμανε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι «αν η Ελλάδα πατάξει τη φοροδιαφυγή, δεν θα έχει ανάγκη νέων δανείων και θα επιταχυνθεί η πορεία εξόδου της από την κρίση». Στη συνδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας κ. Γενς Στόλτενμπεργκ , ο επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στρος-Καν, ο επικεφαλής της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΙLΟ) κ. Χουάν Σομαβία και η υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας κυρία Κριστίν Λαγκάρντ.