Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

υπανάπτυξη ...

Οκαταρινέτα: είδες Μπελατσιτσιξ η πρωθυπουργάρα μας ... δεν παίζει στην "μητέρα πατρίδα" ... εργάζεται ... συζητά ... πετυχαίνει ... φέρνει επενδύσεις ...

Μπελατσιτσίξ: ... ναι, ναι ... ξέρω ... δεν έμοιασε καθόλου στον πατέρα του ... σ' εκείνον άρεσε το μοντέλο της Αλβανίας ... μιζέρια δηλαδή και υπανάπτυξη ... ενώ του γιου ... του αρέσει η χλίδα ... το μοντέλο Λας Βέγκας ... έχεις κανά καλό "φιλέτο" να μου δώσεις να κάνουμε παιχνίδι ; ... τον ρωτά ο Άραβας ... πάρε το Ελληνικό ... του απαντά ο Γιώργης ... έτσι κι αλλιώς, κάθεται ... είναι καιρός ν' "αναπτυχθεί" ... έτσι την βλέπει την ανάπτυξη ο Γιώργος ... κι έτσι θα πάει μπροστά η χώρα ... με φόρους και καζίνα ... με ανεργία και με τζόγο ...

Οκαταρινέτα: ... μάλιστα ... με Άραβες στο Ελληνικό και χανούμισες* στην Κομοτηνή !

Καθαρόαιμος μειονοτικός συνδυασμός, με την επωνυμία «Πρώτο βήμα για την Ισότητα» και επικεφαλής τη Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πρόκειται να διεκδικήσει τον Δήμο Κομοτηνής.
Η Μουσταφάογλου είναι αντινομάρχης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη και είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος (στη 16η θέση) για τις ευρωεκλογές του 2009.
Στην παρουσίαση του συνδυασμού της, χθες βράδυ, είχε στο πλευρό της τον ψευτομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, τον Σαμή Τοραμάν, πρόεδρο της «Ενωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης», και τον Μουσταφά Αλιτσαβούς, πρόεδρο του DEP (κόμμα που ίδρυσε ο αποθανών Αχμέτ Σαδίκ). Επίσης, το «παρών» έδωσαν επιστήμονες από τη μειονότητα, πρώην δήμαρχοι, νυν κοινοτάρχες, υποψήφιοι βουλευτές των τελευταίων εκλογών, νυν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Στον χαιρετισμό της, η Μουσταφάογλου μίλησε για κίνηση «που έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει τους πολίτες», ενώ παράλληλα έκανε άνοιγμα σ' όλους να συστρατευθούν στο σχήμα.
Σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες, ανάλογη κίνηση αναμένεται και στον Δήμο Ξάνθης, όπως άλλωστε είχε γίνει και στις δημοτικές εκλογές του 2006. Στον Δήμο Κομοτηνής είναι η πρώτη φορά που η μειονότητα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της με ανεξάρτητο συνδυασμό.